Tervetuloa Studio Karvakorvien sivuille!

Tarjoamme koirien pesua ja trimmausta Rautalammilla ammattitaidolla. Lisäksi myymme lemmikkien ruokia ja tarvikkeita myymälässämme sekä verkkokaupassamme. Verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu.

Yritykseni toimintaperiaatteisiin kuuluu toimia kunkin eläinyksilön ehdoilla. Käsittelen eläimiä rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Eläinten ohjaamisessa käytän positiivisen vahvistamisen keinoja. Käytän mm. makupaloilla palkkaamista vahvistamaan koiran oikeaa käytöstä. Trimmaamossa on vain yksi koira kerrallaan ja näin hoitotilanne saadaan pidettyä rauhallisena ja mahdollisimman stressittömänä koiralle. Pesupalvelut vain pienille koirille.

Trimmausvälineet, pöydät ja tilat puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen asiakkaan välissä.

Myymälästämme on saatavilla laadukkaat BELCANDO, GOLDEN EAGLE, MONSTER, EUKANUBA, DR.JOHN ja PRIMADOG koirien ruoat, MUSH- pakasteet ja MUSH VAINU kuivaherkut, ISLE OF DOGS shampoot, hoitoaineet ja turkinhoitovälineet, RAUH! puruluut, NUTROLIN ravintoöljyt, FINNERO- ja HURTTA- tuotteet sekä CHIA DE GRACIA lisäravinteet. Lisäksi erilaisia leluja ja treenitarvikkeita koirille. Kissoille laadukkaat LEONARDO, MONSTER, IAMS ja BILANX  ruoat ja RACINEL kissanhiekat. Ruokia ja kuivikkeita myös jyrsijöille.

Myymälän tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi yrityksen verkkokaupasta, jossa on valittavissa postitus, nouto tai tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Kysy rohkeasti lisää puhelimitse, viestillä tai s-postilla!

HUOM! Verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut 100€ ylittäville tilauksille.

Aukioloajat: 

MA-KE 9-17 ja LA 10-13

Yhteystiedot

Kuopiontie 13
77700 RAUTALAMPI

Puh. 040 5179498 / Mari Kaislasuo

Sähköposti: mari@studiokarvakorvat.com

Parhaiten tavoitat minut puhelimitse Ma-Pe 9-17

Verkkokauppa

Studio Karvakorvien verkkokaupan valikoimista löydät laadukkaat ruokasarjat, hoitotuotteet ja lisäravinteet lemmikillesi. Kerää tuotteet ostoskoriin, maksa kätevästi verkossa, valitse postitus tai nouda tilauksesi liikkeestä tai valitse kuljetuspalvelu.

Tervetuloa ostoksille sekä liikkeeseen, että verkkokauppaan!

Verkkokaupan tilausten nouto ja toimitus

TUTUSTUTHAN HUOLELLISESTI TOIMITUSEHTOIHIN ENNEN TILAUKSEN TEKEMISTÄ.

Verkkokaupassa on valittavissa seuraavat toimitusvaihtoehdot:

1. Nouto myymälästä osoitteesta Kuopiontie 13, 77700 Rautalampi
2. Postitus lähimpään matkahuollon toimipaikkaasi (Jos haluat postituksen erityisesti johonkin matkahuollon toimipisteeseen, kerro siitä lisätietokentässä kassalla)
3. Kuljetuspalvelu. HUOM! KULJETUSPALVELU ON TARJOLLA VAIN KUOPIOON JA SUONENJOELLE! Kuljetuspaikat ja ajat kerrottu alla.

Mikäli valitset toimitustavaksi noudon tai kuljetuspalvelun, Ilmoitathan siitä tilauksen yhteydessä kassalla "Tilauksen kommentit" kohdassa. Ilmoita myös valitsemasi kuljetuksen ajankohta. Näin saat tilauksen nopeasti itsellesi ilman viivästyksiä!

KULJETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT:

Su 26.11 klo 10.10 os. Iisvedentie 3, 77600 Suonenjoki (parkkipaikka Ainonkadun puolella)

Su 26.11 klo 11.10 os. Hakekatu 4, 70800 Kuopio (Kuopiossa voidaan sopia myös joku muu noutopaikka)

Jos sinulla on kysyttävää toimitukseen tai tilaukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse mari@studiokarvakorvat.com tai puhelimitse p. 040 5179498

Verkkokaupan ale-tuotteet: 

Näytetään tulokset 41–43 / 43

Yhteistyökumppanit