Tervetuloa Studio Karvakorvien sivuille!

Studio Karvakorvat on lemmikkien ruokia ja tarvikkeita myyvä yritys. Varastomyymälä sijaitsee Rautalammilla ja lisäksi yrityksellä on verkkokauppa.  Verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu.

Meiltä on saatavilla laadukkaat BELCANDO, GOLDEN EAGLE, MONSTER, EUKANUBA, DR.JOHN ja PRIMADOG koirien ruoat, MUSH- pakasteet ja MUSH VAINU kuivaherkut, ISLE OF DOGS shampoot, hoitoaineet ja turkinhoitovälineet, RAUH! puruluut, NUTROLIN ravintoöljyt, FINNERO- ja HURTTA- tuotteet. Lisäksi erilaisia leluja ja treenitarvikkeita koirille. Kissoille laadukkaat LEONARDO, MONSTER, ja BILANX  ruoat sekä BF FRESH&EASY ja RACINEL kissanhiekat.

Olemme mukana BONUSCARD- kanta-asiakasjärjestelmässä, josta voit lukea tarkemmin sivulta https://studiokarvakorvat.com/verkkokauppa/

Tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi yrityksen verkkokaupasta, jossa on valittavissa postitus tai nouto varastomyymälästä. Kysy rohkeasti lisää puhelimitse, viestillä tai s-postilla! Toteutan mielelläni asiakastoiveita tuotevalikoiman suhteen. Jos sinulla on mielessä tuote, jota ei löydy valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä niin mahdollisuuksien mukaan tilaan tuotteen sinulle 🙂

HUOM! Verkkokaupassa ilmainen toimitus 100€ ylittäville tilauksille 20kg:n saakka.

Aukioloajat: 

Pääsääntöisesti olen paikalla MA-PE klo 8.30-14, mutta kannattaa varmistaa asia soittamalla p.0405179498 ennen ostoksille tuloa.

Yhteystiedot

Koritie 6 (Team-Steel Oy:n toimistotila)
77700 RAUTALAMPI

Puh. 040 5179498 / Mari Kaislasuo

Sähköposti: mari@studiokarvakorvat.com

Parhaiten tavoitat minut puhelimitse Ma-Pe 9-16

Verkkokauppa

Studio Karvakorvien verkkokaupan valikoimista löydät laadukkaat ruokasarjat, hoitotuotteet ja lisäravinteet lemmikillesi. Kerää tuotteet ostoskoriin, maksa kätevästi verkossa, valitse postitus tai nouda tilauksesi varastomyymälästämme.

Tervetuloa ostoksille sekä sekä myymälään, että verkkokauppaan!

Verkkokaupan tilausten nouto ja toimitus

TUTUSTUTHAN HUOLELLISESTI TOIMITUSEHTOIHIN ENNEN TILAUKSEN TEKEMISTÄ.

Verkkokaupassa on valittavissa seuraavat toimitusvaihtoehdot:

1. Nouto myymälästä osoitteesta Koritie 6 77700 Rautalampi (Team-Steel Oy:n toimistotila) varastomyymälän aukioloaikoina. Aukioloajat löytyvät verkkosivun etusivulta.
2. Postitus lähimpään matkahuollon toimipaikkaasi (Jos haluat postituksen erityisesti johonkin matkahuollon toimipisteeseen, kerro siitä lisätietokentässä kassalla).

Jos sinulla on kysyttävää toimitukseen tai tilaukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse mari@studiokarvakorvat.com tai puhelimitse p. 040 5179498.

Yhteistyökumppanit