Myymälä ja verkkokauppa

Liikkeessämme on myynnissä laadukkaita kotimaisia ja ulkomaisia lemmikkien ruokia ja tarvikkeita.

Myymälän tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi verkkokaupastamme, jossa on valittavissa postitus tai nouto myymälästämme Rautalammilta. Verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu. Jos sinulla on mielessä tuote, jota ei löydy valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä niin mahdollisuuksien mukaan tilaan tuotteen sinulle 🙂 Kysy lisää puhelimitse, viestillä tai s-postilla!

HUOM! Verkkokaupassa ilmainen toimitus 100€ ylittäville tilauksille 20kg:n saakka.

Myymälän tuotteet

Nutrolin logo

MONSTER

Monster koirien ja kissojen ruokien innoituksena ovat intohimo alaan ja tuotteiden laatuun. Monster- resepti on kehitetty Ruotsissa huomioiden Pohjoismaisten lemmikkien olosuhteet.

Monster on luonnollinen ravinto ilman tarpeettomia lisäaineita. Tuotteissa on korkea liha- ja proteiinipitoisuus ja ne ovat hellävaraisia ruoansulatukselle ja hoitavat samalla lemmikkisi hammashygieniaa sisältäen mineraalia hammaskiven vähentämiseksi.

Mush logo

EUKANUBA

Eukanuba on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja räätälöity optimaalisesti vastaamaan kaiken kokoisten koirien ravitsemustarpeitakaikissa elämänvaiheissa. Eukanuba tarjoaa laadukkaita reseptejä vuosikymmenten kokemuksella.Toiminnallista ruokaa, joka on hyvä valinta erityisiin ravitsemustarpeisiin. Täysikasvuisten ruokiin lisätty DentaDefense, joka auttaa vähentämään hammaskiven muodostumista. Kaikkiin Eukanuba tuotteisiin on lisätty FOS- prebiootti, joka tukee tervettä ruoansulatusta.

Leonardo logo

BELCANDO ja LEONARDO

BELCANDO- koiran ja LEONARDO- kissanruuat, jotka tulevat Saksasta, Munsterlandissa sijaitsevasta perheyrityksestä. Tuotantolaitos valmistaa sekä märkä- että kuivaruokia perustuen tuoreeseen lihaan. Kuivaruuissa käytetystä lihasta 30-40% on tuoretta lihaa. Valmistaja turvautuu raaka-aineiden hankinnoissaan paikallisiin pieniin ja keskisuuriin toimijoihin, jolloin laadunvalvonta on tehokkaampaa. Laadukas ruokasarja, josta löytyy vaihtoehdot lemmikin jokaiseen elämänvaiheeseen. Sarjassa on vaihtoehtoja myös allergisille sekä nirsoille koirille ja kissoille. Saatavana myös säilykkeitä ja märkäruokia.

Goldeb Eagle

GOLDEN EAGLE

Golden Eagle on ruokasarja, joka on kehitetty tukemaan lemmikkisi hyvinvointia mahdollisimman luonnollisesti. Golden Eagle ruoka sisältää aina korkealaatuisia proteiininlähteitä, hiilihydraatteina kokojyväviljoja, esimerkiksi perunaa tai bataattia, sekä muita lemmikkisi hyvinvointia tukevia lisäravinteita, kuten vitamiineja sekä hivenaineita. Golden Eagle ei ikinä sisällä vehnää tai soijaa eikä ruoissa käytetä kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Se sopii koirasi eri elämänvaiheisiin- ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille.

Dr John

DR. JOHN

Dr. John on erittäin maistuva täysravinto, missä on erinomainen hinta-laatusuhde. Syöttämällä koirallesi Dr. Johnia varmistat, että se saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa jokaisessa elämänsä vaiheessa. Tuotteisiin on lisätty koirien terveyttä tukevia aineita, kuten glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia tukemaan nivelten hyvinvointia, tärkeitä rasvahappoja, frukto-oligosakkaridia, laadukkaita yrttejä, sekä yucca-uutetta vähentämään ulosteen hajua. Dr. John ruoat valmistaa englantilainen Gilbertson&Page, joka on valmistanut koiranruokia vuodesta 1873. Tuotteiden erinomaisen laadun ja toimivuuden ansiosta yhtiö on markkinajohtaja Iso-Britanniassa. Sille on myönnetty Englannin kuningattaren vaakuna sekä kansainvälinen laatustandardi ISO9001:2000.

Mush logo

PRIMADOG

PrimaDog-täysravinnot on kehitetty Suomessa, valmistettu Euroopassa ja ne täyttävät kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet. Pääraaka-aineena on aina liha ja herkulliset PrimaDog-kuivaruoat sopivat vaativaankin makuun: lohiöljyä iholle sekä turkille ja vitamiineja pohjoisen marjoista. Ruoat eivät sisällä vehnää ja valikoimassa on myös viljattomat vaihtoehdot.

Mush logo

MUSH

MUSH koirien ja kissojen raakaruuat valmistetaan tuoreista ja puhtaista kotimaisista raaka- aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita. Tuotteissa käytetty liha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta päivittäin tuoreena tehtaalle. Siksi jokainen tuote-erä on helppo jäljittää. Suomen elintarviketurvallisuuden taso on korkea. Tämän vuoksi kotimaiset elintarvikkeet ja suomalainen ruoka ovat turvallisia. Kokoa itse ruokavalio MUSH tuotteiden avulla tai valitse täysravinto Duo+ tai Vaisto. Kotimainen Avainlipputuote.

Rauh Logo

RAUH

RAUH- tuotteet ovat Suomessa valmistettuja lisäaineettomia puruluita ja herkkuja koirille. Allergisille koirille hirvennahkasta valmistetut puruluut ja hirvenlihasta valmistetut herkut. Kotimainen Avainlipputuote.

Nutrolin logo

NUTROLIN

Kotimaiset NUTROLIN öljyt auttavat täydentämään eläimen ravitsemusta läpi elämän ikäkausi- ja erityistarpeiden mukaan. Nutrolin- tuotteet ovat eri öljyjen seoksia, ja niihin on lisätty muita luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ja tehostavat rasvahappojen vaikutuksia. Jokainen Nutrolin- tuote on siten paljon enemmän kuin tavallinen rasvahappovalmiste. Tuotteet valmistetaan Somerolla omassa elintarviketehtaassa. Ne ovat 100% luonnollisia. Lisäksi valmisteet ovat elintarvike-, jopa lääkelaatuisia, kuten nivelten hyvinvointiin kehitetty yhdistelmätuote. Kotimainen Avainlipputuote.

Mush logo

CHIA DE GRACIA

Chia de Gracia on luonnollisen ruokinnan asiantuntija. Chia de Gracia tuo maahan ja valmistaa erilaisia luonnonrehuja ja 100% luonnollisia täydennysrehuja hevosille ja koirille. Chia de Gracian aidot luonnonrehut ja lisäravinteet tukevat hevosten ja koirien päivittäistä hyvinvointia luonnollisesti ilman lisäaineita, teollisia- taisynteettisiä ainesosia. CdG- tuotteille on myönnetty Design From Finland merkki.

Biofarm logo

IAMS

Korkea eläinproteiinipitoisuus on Iams- reseptien keskeinen piirre. Tämän lisäksi reseptejä on kehitetty ja parannettu jatkuvasti, ja ne sisältävät tarkoin valittuja ensiluokkaisia ainesosia, vitamiineja ja kivennäisaineita, joiden tarkoituksena on tarjota kaikki ravintoaineet kissasi jokaiseen elämänvaiheeseen.

bilanx

BILANX

Bilanxin maukkaat kuivaruoat pitävät huolta kissasi hyvinvoinnista koko sen eliniän ajan. Eläinlääkäreiden suunnittelemien tuotteiden laatua tarkkaillaan, testataan ja kehitetään jatkuvasti. Saatavana gluteenittomana ja viljattomana.

Hurtta logo

HURTTA

HURTTA tuotesarja koirille, jonka suunnittelu tehdään Suomessa, Kuopiossa. Sarjaan kuuluvat taluttimet, pannat, valjaat. heijastinliivit, pelastusliivit ja vaatteet koirille.

Nutrolin logo

FINNERO

FinNero on suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja.Tuotteet ovat käytännöllisiä ja värikkäitä, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoista löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävällesi. Lukuisille FINNERO tuotteille on myönnetty arvostettu Design From Finland merkki.

Racinel kissanhiekka

RACINEL

RACINEL- kissanhiekka on valmistettu 100% luonnon montmorilloniitista. Lisätyn aktiivihiilen ansiosta hajunsitomiskyky on testatusti ylivoimaista. Hiekka muodostaa kiinteän ja tiiviin paakun ja on täten riittoisaa, 99% pölyämätöntä ja helppohoitoista käytössä.

Best Friend logo

BEST FRIEND

BEST FRIEND sarjasta löytyy herkkuja ja tarvikkeita koirille ja kissoille sekä ruokia ja tarvikkeita jyrsijöille.

Isle of dogs logo

ISLE OF DOGS

ISLE OF DOGS Laadukkaat, riittoisat ja edulliset koirien shampoot ja hoitoaineet. Turkinhoitosarjasta löytyvät omat tuotteensa erilaisille turkkilaaduille ja eri tilanteisiin.

Zolux logo

ZOLUX

ZOLUX karstat, kammat, harjat ja kynsisakset koirille ja kissoille.

Biofarm logo

BIOFARM

BIOFARM Täydennysrehuja ja hoitotuotteita lemmikeille. Täysrehut, kivennäiset, vitamiinivalmisteet, rautavalmisteet, erikoisrehut, voiteet ja ihonhoitoaineet hevosille.

virbac_logo

VIRBAC

VIRBAC- sarjasta täydennysravinnot ja tarvikkeet kissan ja koiran hampaiden, turkin, silmien ja korvien hoitoon.

blackhorse

BLACK HORSE

BLACK HORSE tuotteet ovat suomalaisia, korkealaatuisia rehuja, lisäravinteita ja linimenttejä hevosille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille ja kaikissa elämänvaiheissa.