Myymälä

Liikkeessä on myynnissä laadukkaita, keskihintaisia kotimaisia ja ulkomaisia tuotteita. Yrityksen palveluihin kuuluu myös tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Kysy rohkeasti lisää kuljetuksesta puhelimitse!

Myymälän tuotteet

BELCANDO- koiran ja LEONARDO- kissanruuat, jotka tulevat Saksasta, Munsterlandissa sijaitsevasta perheyrityksestä. Tuotantolaitos valmistaa sekä märkä- että kuivaruokia perustuen tuoreeseen lihaan. Kuivaruuissa käytetystä lihasta 30-40% on tuoretta lihaa. Valmistaja turvautuu raaka-aineiden hankinnoissaan paikallisiin pieniin ja keskisuuriin toimijoihin, jolloin laadunvalvonta on tehokkaampaa. Laadukas ruokasarja, josta löytyy vaihtoehdot lemmikin jokaiseen elämänvaiheeseen. Sarjassa on vaihtoehtoja myös allergisille sekä nirsoille koirille ja kissoille. Saatavana myös säilykkeitä ja märkäruokia.

MUSH koirien ja kissojen raakaruuat valmistetaan tuoreista ja puhtaista kotimaisista raaka- aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita. Tuotteissa käytetty liha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta päivittäin tuoreena tehtaalle. Siksi jokainen tuote-erä on helppo jäljittää. Suomen elintarviketurvallisuuden taso on korkea. Tämän vuoksi kotimaiset elintarvikkeet ja suomalainen ruoka ovat turvallisia. Kokoa itse ruokavalio MUSH tuotteiden avulla tai valitse täysravinto Duo+ tai Vaisto.

Kotimaiset NUTROLIN öljyt auttavat täydentämään eläimen ravitsemusta läpi elämän ikäkausi- ja erityistarpeiden mukaan. Nutrolin- tuotteet ovat eri öljyjen seoksia, ja niihin on lisätty muita luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ja tehostavat rasvahappojen vaikutuksia. Jokainen Nutrolin- tuote on siten paljon enemmän kuin tavallinen rasvahappovalmiste. Tuotteet valmistetaan Somerolla omassa elintarviketehtaassa. Ne ovat 100% luonnollisia. Lisäksi valmisteet ovat elintarvike-, jopa lääkelaatuisia, kuten nivelten hyvinvointiin kehitetty yhdistelmätuote.

RAUH- tuotteet ovat Suomessa valmistettuja lisäaineettomia puruluita ja herkkuja koirille. Allergisille koirille hirvennahkasta valmistetut puruluut ja hirvenlihasta valmistetut herkut.

BLACK HORSE tuotteet ovat suomalaisia, korkealaatuisia rehuja, lisäravinteita ja linimenttejä hevosille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille ja kaikissa elämänvaiheissa.

BIOFARM Täydennysrehuja ja hoitotuotteita lemmikeille. Täysrehut, kivennäiset, vitamiinivalmisteet, rautavalmisteet, erikoisrehut, voiteet ja ihonhoitoaineet hevosille.

VIRBAC- sarjasta täydennysravinnot ja tarvikkeet kissan ja koiran hampaiden, turkin, silmien ja korvien hoitoon.

RACINEL- kissanhiekka on valmistettu 100% luonnon montmorilloniitista. Lisätyn aktiivihiilen ansiosta hajunsitomiskyky on testatusti ylivoimaista. Hiekka muodostaa kiinteän ja tiiviin paakun ja on täten riittoisaa, 99% pölyämätöntä ja helppohoitoista käytössä.

ISLE OF DOGS Laadukkaat, riittoisat ja edulliset koirien shampoot ja hoitoaineet. Turkinhoitosarjasta löytyvät omat tuotteensa erilaisille turkkilaaduille ja eri tilanteisiin.

HURTTA tuotesarja koirille, jonka suunnittelu tehdään Suomessa, Kuopiossa. Sarjaan kuuluvat taluttimet, pannat, valjaat ja puvut.

BEST FRIEND FESTIVAL sarja jyrsijöille, josta löytyy laadukkaan täysravinnon lisäksi heinää ja kuivikkeita.

ZOLUX karstat, kammat, harjat ja kynsisakset koirille ja kissoille.