Myymälä

Liikkeessämme on myynnissä laadukkaita kotimaisia ja ulkomaisia lemmikkien ruokia ja tarvikkeita. 

Myymälän tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi verkkokaupastamme, jossa on valittavissa postitus, nouto tai kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Kysy rohkeasti lisää kuljetuksesta puhelimitse!

Myymälän tuotteet

BELCANDO- koiran ja LEONARDO- kissanruuat, jotka tulevat Saksasta, Munsterlandissa sijaitsevasta perheyrityksestä. Tuotantolaitos valmistaa sekä märkä- että kuivaruokia perustuen tuoreeseen lihaan. Kuivaruuissa käytetystä lihasta 30-40% on tuoretta lihaa. Valmistaja turvautuu raaka-aineiden hankinnoissaan paikallisiin pieniin ja keskisuuriin toimijoihin, jolloin laadunvalvonta on tehokkaampaa. Laadukas ruokasarja, josta löytyy vaihtoehdot lemmikin jokaiseen elämänvaiheeseen. Sarjassa on vaihtoehtoja myös allergisille sekä nirsoille koirille ja kissoille. Saatavana myös säilykkeitä ja märkäruokia.

MUSH koirien ja kissojen raakaruuat valmistetaan tuoreista ja puhtaista kotimaisista raaka- aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita. Tuotteissa käytetty liha tulee paikallisilta suomalaisilta perhetiloilta päivittäin tuoreena tehtaalle. Siksi jokainen tuote-erä on helppo jäljittää. Suomen elintarviketurvallisuuden taso on korkea. Tämän vuoksi kotimaiset elintarvikkeet ja suomalainen ruoka ovat turvallisia. Kokoa itse ruokavalio MUSH tuotteiden avulla tai valitse täysravinto Duo+ tai Vaisto.

Kotimaiset NUTROLIN öljyt auttavat täydentämään eläimen ravitsemusta läpi elämän ikäkausi- ja erityistarpeiden mukaan. Nutrolin- tuotteet ovat eri öljyjen seoksia, ja niihin on lisätty muita luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ja tehostavat rasvahappojen vaikutuksia. Jokainen Nutrolin- tuote on siten paljon enemmän kuin tavallinen rasvahappovalmiste. Tuotteet valmistetaan Somerolla omassa elintarviketehtaassa. Ne ovat 100% luonnollisia. Lisäksi valmisteet ovat elintarvike-, jopa lääkelaatuisia, kuten nivelten hyvinvointiin kehitetty yhdistelmätuote.

RAUH- tuotteet ovat Suomessa valmistettuja lisäaineettomia puruluita ja herkkuja koirille. Allergisille koirille hirvennahkasta valmistetut puruluut ja hirvenlihasta valmistetut herkut.

BLACK HORSE tuotteet ovat suomalaisia, korkealaatuisia rehuja, lisäravinteita ja linimenttejä hevosille. Tuotteet on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille ja kaikissa elämänvaiheissa.

BIOFARM Täydennysrehuja ja hoitotuotteita lemmikeille. Täysrehut, kivennäiset, vitamiinivalmisteet, rautavalmisteet, erikoisrehut, voiteet ja ihonhoitoaineet hevosille.

VIRBAC- sarjasta täydennysravinnot ja tarvikkeet kissan ja koiran hampaiden, turkin, silmien ja korvien hoitoon.

RACINEL- kissanhiekka on valmistettu 100% luonnon montmorilloniitista. Lisätyn aktiivihiilen ansiosta hajunsitomiskyky on testatusti ylivoimaista. Hiekka muodostaa kiinteän ja tiiviin paakun ja on täten riittoisaa, 99% pölyämätöntä ja helppohoitoista käytössä.

ISLE OF DOGS Laadukkaat, riittoisat ja edulliset koirien shampoot ja hoitoaineet. Turkinhoitosarjasta löytyvät omat tuotteensa erilaisille turkkilaaduille ja eri tilanteisiin.

HURTTA tuotesarja koirille, jonka suunnittelu tehdään Suomessa, Kuopiossa. Sarjaan kuuluvat taluttimet, pannat, valjaat ja puvut.

BEST FRIEND FESTIVAL sarja jyrsijöille, josta löytyy laadukkaan täysravinnon lisäksi heinää ja kuivikkeita.

ZOLUX karstat, kammat, harjat ja kynsisakset koirille ja kissoille.

Dr John

Dr. John on erittäin maistuva täysravinto, missä on erinomainen hinta-laatusuhde. Syöttämällä koirallesi Dr. Johnia varmistat, että se saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa jokaisessa elämänsä vaiheessa. Tuotteisiin on lisätty koirien terveyttä tukevia aineita, kuten glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia tukemaan nivelten hyvinvointia, tärkeitä rasvahappoja, frukto-oligosakkaridia, laadukkaita yrttejä, sekä yucca-uutetta vähentämään ulosteen hajua. Dr. John ruoat valmistaa englantilainen Gilbertson&Page, joka on valmistanut koiranruokia vuodesta 1873. Tuotteiden erinomaisen laadun ja toimivuuden ansiosta yhtiö on markkinajohtaja Iso-Britanniassa. Sille on myönnetty Englannin kuningattaren vaakuna sekä kansainvälinen laatustandardi ISO9001:2000.

Goldeb Eagle

Golden Eagle on ruokasarja, joka on kehitetty tukemaan lemmikkisi hyvinvointia mahdollisimman luonnollisesti. Golden Eagle ruoka sisältää aina korkealaatuisia proteiininlähteitä, hiilihydraatteina kokojyväviljoja, esimerkiksi perunaa tai bataattia, sekä muita lemmikkisi hyvinvointia tukevia lisäravinteita, kuten vitamiineja sekä hivenaineita. Golden Eagle ei ikinä sisällä vehnää tai soijaa eikä ruoissa käytetä kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Se sopii koirasi eri elämänvaiheisiin- ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille.

Bilanxin maukkaat kuivaruoat pitävät huolta kissasi hyvinvoinnista koko sen eliniän ajan. Eläinlääkäreiden suunnittelemien tuotteiden laatua tarkkaillaan, testataan ja kehitetään jatkuvasti. Saatavana gluteenittomana ja viljattomana.