Dr.John Gold Chicken&Vegetables 15kg

Varasto loppu

Kuivaruoka, normaali- ja vähemmän aktiiviset koirat

 

38,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 38,00 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0890 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Dr.John Gold on tasapainoinen täysravinto vähemmän aktiivisille ja normaali aktiivisille keskikokoisille ja suurille koirille. Suunniteltu tarjoamaan sopivassa suhteessa proteiinia, rasvoja sekä hiilihydraatteja. Valkuaisaineet ovat ihmisravinnoksi soveltuvaa kanaa, nautaa ja porsasta. Omega -3 ja omega -6 rasvahappoja ihon, turkin, sekä nivelten hyvinvoinnille. Laadukkaat, maukkaat raaka-aineet optimaalisessa suhteessa auttavat pitämään koirasi hyvässä kunnossa.

Koostumus:

Lihaa (nauta & sika), vehnä, siipikarjaa (14 % kanaa), maissi, kasvikset (herne 4 %), siipikarjarasva,
kanakastike, vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet, pellavansiemen, yuccauute. Proteiini 20 %, rasva 9 %

Dr. John on erittäin maistuva täysravinto, missä on erinomainen hinta-laatusuhde. Syöttämällä koirallesi Dr. Johnia varmistat, että se saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa jokaisessa elämänsä vaiheessa. Ravintoaineiden laatu ja tasapainoisuus ovat Dr. Johnille tärkeitä. Tavoite on, että jokainen säkki on tasalaatuista ja maittavuus vastaa asiakkaiden odotuksia. Tavoitteen saavuttamiseksi jokaisen valmistuserän laatu tarkastetaan. Kaikki raaka-aineet tulevat tarkasti valituilta, laatustandardit täyttäviltä toimittajilta. Vähintään 85 % raaka-aineista on brittiläisiltä toimittajilta. Dr.John ruokien kaikki liha on ihmisravinnoksi soveltuvaa.

Tuotteisiin on lisätty koirien terveyttä tukevia aineita, kuten glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia tukemaan nivelten hyvinvointia, tärkeitä rasvahappoja, frukto-oligosakkaridia, laadukkaita yrttejä, sekä yucca-uutetta vähentämään ulosteen hajua. Dr. John ruoat valmistaa englantilainen Gilbertson&Page, joka on valmistanut koiranruokia vuodesta 1873. Tuotteiden erinomaisen laadun ja toimivuuden ansiosta yhtiö on markkinajohtaja Iso-Britanniassa. Sille on myönnetty Englannin kuningattaren vaakuna sekä kansainvälinen laatustandardi ISO9001:2000.

Ruokkiessasi lemmikkisi Dr.John tuotteilla, tarjoamme sinulle etuna 1 pussin ostettuasi 10 pussia. Veloituksetta annettava tuote on edullisin ostetuista. Etu on voimassa 12kk ensimmäisestä ostosta.