Ale!

Dr.John Hypoallergenic Lamb&Rice 15kg, parasta ennen 2/24

Varasto loppu

Kuivaruoka aikuisille ja seniorikoirille

25,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 25,00 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0716 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Hypoallergenic Lamb&Rice on maistuva vehnätön täysravinto yli 18 viikon ikäisille normaaliaktiivisille pienille, keskikokoisille ja suurille koirille.
Sopii myös iäkkäille koirille. Valkuaisen lähteenä ihmisravinnoksi soveltuvaa lammasta, joten sopii hyvin myös monille allergisille ja herkkävatsaisille koirille. Ruoan hyvä sulavuus tukee koirasi suoliston hyvinvointia. Sisältää koiran tarvitsemat ravintoaineet oikeassa suhteessa. Laadukkaat maukkaat aineosat optimaalisessa suhteessa tukevat herkänkin koiran tarpeita.

KOOSTUMUS

Lampaanliha (26 %), ohra, maissi, riisi (10 %), kasvikset, rasvat, vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet, tauriini (500 mg/kg). Proteiini 21%, rasva 11%.

Dr. John on erittäin maistuva täysravinto, missä on erinomainen hinta-laatusuhde. Syöttämällä koirallesi Dr. Johnia varmistat, että se saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa jokaisessa elämänsä vaiheessa. Ravintoaineiden laatu ja tasapainoisuus ovat Dr. Johnille tärkeitä. Tavoite on, että jokainen säkki on tasalaatuista ja maittavuus vastaa asiakkaiden odotuksia. Tavoitteen saavuttamiseksi jokaisen valmistuserän laatu tarkastetaan. Kaikki raaka-aineet tulevat tarkasti valituilta, laatustandardit täyttäviltä toimittajilta. Vähintään 85 % raaka-aineista on brittiläisiltä toimittajilta. Dr. John ruokien kaikki liha on ihmisravinnoksi soveltuvaa.

Tuotteisiin on lisätty koirien terveyttä tukevia aineita, kuten glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia tukemaan nivelten hyvinvointia, tärkeitä rasvahappoja, frukto-oligosakkaridia, laadukkaita yrttejä, sekä yucca-uutetta vähentämään ulosteen hajua. Dr. John ruoat valmistaa englantilainen Gilbertson&Page, joka on valmistanut koiranruokia vuodesta 1873. Sille on myönnetty Englannin kuningattaren vaakuna sekä kansainvälinen laatustandardi ISO9001:2000.

Ruokkiessasi lemmikkisi Dr.John tuotteilla, tarjoamme sinulle etuna 1 pussin ostettuasi 10 pussia. Veloituksetta annettava tuote on edullisin ostetuista. Etu on voimassa 12kk ensimmäisestä ostosta.

Lisää Dr.John koiranruuista voit lukea https://vetagro.fi/