HUOMIO!

Tätä tuotetta ei postiteta

Ale!

MUSH DUO+ Puppy 1kg, parasta ennen 9.9.2021

Varasto loppu

Täysravinto koiranpennuille

kana-nauta

2,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0830 Osastot: , ,

Duo+ PUPPY KANA-NAUTA on täysravinto joka sopii erityisesti pennuille. Duo+ täysiravintosarja on kehitetty sinulle, joka haluat antaa koirallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä, että koirasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. MUSH ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota. Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta. On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

AINEKSET

Kana 56 % (liha, rusto, luu, nahka, kivipiira, maksa, sydän), nauta 39 % (liha, maha, keuhko, sydän, maksa, rustot), jäävuorisalaatti, parsakaali, pinaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, kananmuna, lisätyt vitamiinit listattu erikseen.

SÄILYTYS

Tuotteet suositellaan säilytettäviksi -18 -asteessa, erillään muista elintarvikkeista. Tuotteiden pakkaukseen on painettu valmistuspäivämäärä. Tuotteet säilyvät 18 kuukautta valmistuspäivästä.

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

ENERGIA (KJ/KCAL) 790/189
PROTEIINI (G) 15,5
RASVA (G) 14,5
KALSIUMIA 0,8
FOSFORI 0,5
KOSTEUS 65,5
TUHKA 3,5
RAAKAKUITU 1,0