Ale!

Eukanuba GF Adult Large Ocean Fish 12kg, päiväys 12.1.25

Varasto loppu

Viljaton aikuisen koiran kuivaruoka

47,50 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 0,00 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 30046 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

EUKANUBA Grain Free* -koiranruoka suurten rotujen aikuisille koirille on vain vähän allergeeneja sisältävä ravinto, jonka valmistuksessa on vältetty tavanomaisimpia allergeeneja. Vatsa- ja ihoystävällinen ravinto sisältää gluteenitonta bataattia, joka tarjoaa luonnollisen kuitujen, tärkeiden vitamiinien ja antioksidanttien lähteen. Kanattoman ravinnon ainut eläinproteiini on kala. Paljon merikalaa ja tuoreena pakastettua lohta sisältävä ruoka tarjoaa koirallesi eläinproteiinia, jota se tarvitsee vahvojen ja kiinteiden lihasten rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Ravinnon sisältämät prebioottiset frukto-oligosakkaridit (FOS) ja juurikasmassa tukevat ruoansulatusta. Herneet ja bataatti ovat vaihtoehtoinen hiilihydraatin lähde. Lisäksi luonnolliset omega-6- ja omega-3 -rasvahapot pitävät ihon terveenä ja turkin kiiltävänä, samalla kuin kalsium ja glukosamiini tukevat luiden ja nivelten terveyttä. Lisäksi suurten rotujen aikuisille koirille räätälöidyn reseptin erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefense-teknologian kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. EUKANUBA Grain Free* suurten rotujen aikuisille koirille on täydellistä ja tasapainoista ravintoa, joka saa koirasi voimaan hyvin.

*Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään viljoja.

TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

  • Gluteeniton* bataatti tarjoaa luonnollisen kuitujen, vitamiinien ja antioksidanttien lähteen
  • Kanaton resepti
  • Tuoreena pakastettua lohta
  • Prebiootit (FOS) ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä
  • Herneet ja bataatti ovat vaihtoehtoinen hiilihydraatin lähde
  • Luonnolliset omega-6- ja -3 -rasvahappojen lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä
  • Kalsium ja glukosamiini luiden ja nivelten terveyden tueksi
  • Erityinen nappuloiden muoto yhdessä ainutlaatuisen DentaDefensen kanssa auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä

KOOSTUMUS

Merikalajauho (20%, luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde), peruna, bataatti (18%), hernetärkkelys, porsaan rasva, kokonaiset herneet, tuore lohi (4%), lohijauho (4%), kuivattu juurikasmassa (2,9%), kalakastike, auringonkukkaöljy, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0,39%), panimohiiva, frukto-oligosakkaridit (0,28%, luonnollinen prebiootti), glukosamiini (eläinperäinen) (450mg/kg).

RAVINTOAINEET

Valkuainen 24 %, Rasvapitoisuus 13 %, Omega-6-rasvahapot 2,3%, Omega-3-rasvahapot 0,84 %, Tuhka 6,7 %, Raakakuitu 2,3 %, Kalsium 0,97 %, Fosfori 0,81 %.

LISÄAINEET */KG

Vitamiinit: A-vitamiini 59737IU, C-vitamiini 61mg, D3-vitamiini 1041IU, E-vitamiini 213mg, beetakaroteeni 2.3mg. Hivenaineet: kupari(II)sulfaattipentahydraatilla (kupari) 12mg, kaliumjodidi (jodi) 2.4mg, mangaanisulfaatti monohydraatti (mangaani) 36mg, sinkkioksidi (sinkki) 105mg, rauta (II)sulfaattimonohydraatilla (rauta) 63mg. Hapettumisenestoaineet: (luonnollinen) kasviöljystä peräisin olevat tokoferoliuutteet 36mg. Aromiaineet: luomu rosmariiniuute 18mg, teeuute 9mg. *Täydentävät tasot lisätty valmistusvaiheessa.

KOKO 12KG

Kun annat EUKANUBA-ruokaa ensimmäistä kertaa, totuta koirasi ruokavalioon asteittain 4 päivän ajan. Koirasi ravinnontarve voi vaihdella iästä, luonteesta ja aktiivisuustasosta riippuen. Huolehdi aina, että koirallasi on riittävästi raikasta vettä juotavaksi.

Seuraavat määrät ovat karkeita ohjeita. Todellinen tarve saattaa vaihdella. Säädä koirasi ruokamääriä ylläpitääksesi ihanteellisen painon. Koiran paino ja päiväannos grammoina/päivä: 20 kg 205–230 g, 30 kg 270–300 g, 40 kg 330–365 g, 50 kg 385–425 g, 70 kg 480–535 g, 90 kg 570–630 g.

Lisää Eukanuba- koiranruuista voit lukea https://eukanuba.eu/fi-fi/koira