HUOMIO!

Tätä tuotetta ei postiteta

Ale!

MUSH Hellä Nauta 1kg, parasta ennen 6.7.2021

Varasto loppu

Täysravinto koirille

4,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0635 Osastot: , ,

MUSH Hellä on pitkän ja huolellisen kehitystyön tulos. Hellä täysravintosarjassa toteutuvat kaikki yleisimmin esitetyt tuotetoiveet.

Hellä Nauta sisältää vain yhtä proteiininlähdettä ja on täysin luuton. Kalsiuminlähteenä toimii kananmunankuorijauhe. Tuotteeseen sekoitettu hapatettujen kasvisten seos sisältää runsaan kirjon suoliston hyvinvoinnille tärkeitä maitohappobakteereita. Hellä- sarjan tuotteisiin on myös lisätty laadukas omega-3 kala-oliiviöljyseos, jonka EPA- ja DHA- rasvahapot tutkitusti tukevat kognitiivisia toimintoja, sekä silmien ja sydämen hyvinvointia. Vitamiini- ja hivenaine-esiseos on huolella koostettu laadukkaista yrteistä ja kasveista.

Hellä- sarjan täysravinnot sopivat erityisen hyvin tukemaan koiran hyvinvointia erilaisissa, jopa haasteellisissa elämänvaiheissa; toipilasaikana, ruoka-aineyliherkkyyksissä, iho- ja anturaongelmissa sekä ikääntyvän koiran ruokinnassa. Hellä- tuotteet ovat myös erinomainen valinta nappula-raaka-sekaruokintaan sekä raakaruokailua aloitteleville koirille.

AINEKSET:

Nauta 90,5% (liha, maha, sydän, kurkkulukko, maksa), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine- esiseos 2,5% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%.

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G:

ENERGIA (KJ/KCAL) 826/197
PROTEIINI (G) 16,1
RASVA (G) 14,0
KALSIUMIA 0,33
FOSFORI 0,17
KOSTEUS 65,8
TUHKA 2,1
RAAKAKUITU 0,9