Helomax shampoo 250ml

Varasto loppu

Kotimainen shampoo lemmikeille

8,00 

Varasto loppu

Helomax shampoo 250ml

Helomax shampoon hellävaraiset oikeassa laimennossuhteessa olevat aineet puhdistavat ihon ja karvapeitteen liiallisesta rasvasta ja liasta jättäen kuitenkin iholle tärkeän suojaavan rasvakerroksen.

Shampoon koostumus ja sen lähes neutraali pH edistävät terveen luonnollisen ihoa suojaavan bakteerikannan säilymistä. Helomax shampoo on helppo huuhdella pois pitkästäkin karvapeitteestä.

Gammalinoleenihappo on lemmikeille välttämätön monityydyttämätön rasvahappo, jolla on tärkeä rooli iholla. Se ylläpitää ihon kosteutta ja elastisuutta sitomalla vettä ihon pintakerroksen soluihin ja on tarpeellinen monien tärkeiden ihoa suojaavien välittäjäaineiden muodostumiselle. Valmisteen E-vitamiini lisää gammalinoleenihapon vaikutusta, sillä se turvaa gammalinoleenihapon säilymisen aktiivisessa muodossa sekä ehkäisee haitallisten tulehdusta aiheuttavien välittäjäaineiden muodostumista iholla.

Gammalinoleenihappo ja E-vitamiini yhdessä ovat tärkeitä ihoa suojaavia aineita etenkin atooppisilla (allergiasta kärsivillä) koirilla. Ne vähentävät ihon kutiamista, ärsytystä ja lisäävät karvan kiiltoa sekä estävät liiallista ihon ja karvapeitteen kuivumista.

HELOMAX-shampooseen lisätyt luontaiset hajuja poistavat aineet poistavat tehokkaasti ihossa ja turkissa olevia ihmiselle epämiellyttäviä hajuja.

Käyttötarkoitus

Helomax-shampoota on syytä käyttää kun iho hilseilee, kutiaa ja on ärtynyt tai kun iho ja turkki ovat likaisia ja haisevat epämiellyttävälle. Vaikka koiran ihon ja turkin liiallinen pesu ei ole suotavaa, HELOMAX-shampoo ei ärsytä ihoa ja se sopii myös toistuvaan käyttöön.

Tuote on valmistettu Suomessa.