Murren Classic Hepo-mix 10kg

Varasto loppu

Täysravinto koirille

80,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 80,00 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3002022-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Hepo-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on alkujaan suunniteltu aivan erityisesti allergisille ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Useimmat koirat sietävät hyvin hevosen lihaa ja vihreitä, mietoja kasviksia. Ateria on täysin viljaton ja sisältää hevosen lihaa, sisäelimiä, rasvaa ja luuta (6 %).

Ateria sisältää 5 % maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi. 

Laatikossa on 42 kappaletta noin 240 gramman levyjä. Ateria on valmis käytettäväksi sellaisenaan, mutta niin halutessasi voit yhdistellä eri aterioita ja lihoja.

KOOSTUMUS 

Hevonen 82 % (liha, keuhko, luu (6 %), maksa (5 %), sydän, rasva, perna, rusto), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu, nokkonen.

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

Proteiini 15,3 g
Rasva 10,3 g
Tuhka 3,0 g
Kosteus 68,6 g
Energia (KJ) 681
Energia (Kcal) 163
Kuitu 0,5 g
Kalsium 1,2 g
Fosfori 0,7 g