HUOMIO!

Tätä tuotetta ei postiteta

MUSH Vaisto Puppy Jäänsininen 3kg

Varasto loppu

Nauta-Poro-Lohi täysravinto koirille

19,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 19,00 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 300202 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

MUSH Vaisto Puppy jäänsininen (nauta-poro-lohi) on koiran täysravinto. MUSH Vaisto PUPPY jäänsininen on suunniteltu koiranpennuille, jotka kasvavat vielä korkeudessa. Luumäärä 10 %, maksa 5 %.

MUSH Vaisto täysravintosarja on kehitetty sinulle, joka haluat antaa koirallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä, että koirasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. MUSH ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota. Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta. On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

AINEKSET

Nauta 35 % (liha, sydän, maha, maksa, rusto), poro 35 % (liha, luu, keuhko, rusto), lohi 22 % (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy).

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

ENERGIA (KJ/KCAL) 832/199
PROTEIINI (G) 16.2
RASVA (G) 14.2
KALSIUMIA 1.2
FOSFORI 0.7
KOSTEUS 63.5
TUHKA 4.4
RAAKAKUITU 1.2

 

PAKKAUSKOKO 3KG

Lisää MUSH tuotteista voit lukea https://www.mushbarf.com/fi/