Ale!

PrimaCat Chicken for Kittens & Nursing Cats 400g

Varasto loppu

Kuivaruoka kissanpennuille ja emoille

2,25 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2,25 .

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100036-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Täysravinto kissanpennuille ja emoille.

  • 90 % proteiinista eläinperäistä
  • Tuoretta kanaa
  • Vehnätön ja maissiton
  • Ei lisättyä sokeria
  • Alle vuoden ikäisille kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille
  • Kalsium tasapainotettu kasvavan pennun luuston tarpeisiin

PrimaCat Kanaa pennuille ja emokissoille -kissanruoka on erityisesti kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville emokissoille suunniteltu lihaisa kuivaruoka. Tämä kissanruoka on erittäin energiapitoista ja ravinteikasta, sillä kasvavat pennut sekä odottavat ja imettävät emot tarvitsevat hieman lisäpuhtia lautaselleen. Maistuvuutta ruokaan tuo tuore kana, jota ei ole reseptissä säästelty. Pieni nappulakoko sopii hyvin pennun suuhun.

Kissan kasvun aikana proteiinien laatu on erityisen merkittävä, ja siksi tuotteen proteiinista 90 % on eläinperäistä. Kissan pitää saada energiansa hyvin imeytyvistä eläinproteiineista, joten valitsimme penturuoan mauksi herkullisen ja helposti imeytyvän kanan. Luustolle tärkeä kalsium on tasapainotettu kasvavan pennun tarpeisiin ja pitää huolta myös imettävän kissan luuston terveydestä. Ruoka sisältää kissalle välttämättömiä aminohappoja. Ruoassa on huomioitu myös kasvavan pennun korostunut tarve tauriinille. Ihon ja turkin hyvinvoinnista huolehtivat mm. ruokaan lisätyt biotiini ja sinkki. Lue lisää kissanpennun ruokinnasta sekä tiineen tai imettävän emokissan ruokinnasta.

PrimaCat-täysravinnot ovat aina täysin vehnättömiä. Kissanomistajien toiveesta päätimme poistaa resepteistämme myös maissin, joka aiheuttaa monelle kissalle vatsavaivoja. Emme lisää kissanruokiimme koskaan sokeria, sillä se voi aiheuttaa kissalle terveydellisiä ongelmia. Viiden superfoodin sekoitus kaikissa kuivaruoissamme toimii luontaisena antioksidanttien lähteenä, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Pakkauskoko: 400 g

KOOSTUMUS

Dehydratoitu kana 40 %, riisi, kaura, tuore kana 10 %, kananrasva, kuivattu omena, lohiöljy, panimohiiva, kananmaksa, prebiootit MOS & FOS (200 mg/kg), superfood-sekoitus 500 mg/kg (tyrni, karpalo, kissanminttu, rosmariini, levä).

RAVINTOAINEET

Raakavalkuainen 36,0 %, raakarasva 18,0 %, raakakuitu 2,6 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, kalsium 1,5 %, fosfori 1,1 %, natrium 0,2 %, magnesium 0,1 %. Omega 3: 0,35 %, Omega 6: 2,5 %. Metabolinen energia: 3950 kcal/kg.

RAVITSEMUKSELLISET LISÄAINEET /KG

A-vitamiini 22000 I.U., D3-vitamiini 900 I.U., E-vitamiini 600 mg, koliinikloridi 2400 mg, biotiini 2,2 mg, sinkki 160 mg, rauta 55 mg, mangaani 65 mg, kaliumjodidi 4 mg, kupari 12 mg, seleeni 0,2 mg, tauriini 2200 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja.

RUOKINTAOHJE

Tarjoile kuivana tai haalealla vedellä kostutettuna. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Päivittäiset ruokintamäärät voivat vaihdella esim. kissan koon, iän, aktiivisuuden ja ulkolämpötilan mukaan. Ruoka suositellaan tarjoiltavaksi vähintään kahdessa erässä päivän aikana.

RUOKINTASUOSITUS

Kissan paino 2-4 kk 4-6 kk 6-12 kk
RUOAN MÄÄRÄ/VRK 40-60 g 60-75 g 75-105 g