Yrittäjä Mari Kaislasuo

Hei, 

Olen Rautalammilla asuva lemmikkialan yrittäjä. Perheeseeni kuuluu mies, kolme lasta ja kolme koiraa; Suursnautseriuros Remu 2v., Suomenajokoiranarttu Iita 5kk ja Sileäkarvainen Kettuterrieri Bertta 12v. Remun kanssa harrastan näyttelyitä ja treenaamme myös tottelevaisuutta ja jälkeä. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa pääsemme osallistumaan myös palveluskoirien jälkikokeisiin 🙂

Olen suorittanut Ylä- Savon ammattiopistossa eläintenhoitajan ammattitutkinnon erikoistumisalana eläinten trimmaus ja valmistunut helmikuussa 2015. Ennen trimmausalan opintoja olin jo trimmannut suursnautsereita harrastusmielessä noin 15 vuoden ajan. Yrittäjänä aloitin alan opintojen yhteydessä keväällä 2014 harjoitusyrityksellä ja toiminimen Studio Karvakorvat perustin valmistuttuani. Vuoden 2017 alussa aloin trimmauspalveluiden ohessa myymään lemmikkien ruokia ja tarvikkeita kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Sittemmin jouduin lopettamaan trimmaustyön terveydellisistä syistä ja nykyään olen keskittynyt lemmikkien ruoka- ja tarvikemyyntiin. Tämän lisäksi teen toimistotyötä mieheni yrityksessä Team-Steel Oy:ssä, jonka tiloissa lemmikkituotteiden myymäläni nykyään sijaitsee.

Studio Karvakorvat Tmi

Myymme laadukkaita lemmikkien ruokia ja tarvikkeita myymälässämme sekä verkkokaupassamme. Verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu. Yritys on perustettu vuonna 2015 Kuopiossa ja muuttanut toimintansa tammikuussa 2017 Suonenjoelle ja tästä edelleen Rautalammille loka-marraskuun vaihteessa 2018.

Tuotemyynnissä panostan laatuun ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuuteen. Myymälän tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi yrityksen verkkokaupasta, jossa on valittavissa postitus tai nouto myymälästämme Rautalammilta. Toteutan mielelläni asiakastoiveita tuotevalikoiman suhteen. Jos sinulla on mielessä tuote, jota ei löydy valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä niin mahdollisuuksien mukaan tilaan tuotteen sinulle 🙂 Kysy lisää puhelimitse, viestillä tai s-postilla!

Neuvon mielelläni asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja esimerkiksi ruokinnallisten ongelmien ratkomisessa.

 

Tervetuloa palveltavaksi – Mari