Yrittäjä Mari Kaislasuo

 

Olen trimmannut suursnautsereita harrastusmielessä n. 15 vuoden ajan. Yrittäjänä aloitin alan opintojen yhteydessä keväällä 2014 harjoitusyrityksellä ja toiminimen perustin valmistuttuani.

Olen suorittanut Ylä- Savon ammattiopistossa eläintenhoitajan ammattitutkinnon erikoistumisalana eläinten trimmaus ja valmistunut helmikuussa 2015. Opintojen aikana monet koirarodut ja niiden trimmaus tulivat tutuiksi. Tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa opetettiin trimmauksen lisäksi eläinten hyvinvointiin liittyviä asioita, kuten mm. välinehuolto ja puhtaanapito, ruokinta, eläintautien leviämisen ennalta ehkäiseminen ja ensiapu.

Olen Palveluskoiraliiton hyväksymä koulutusohjaaja sekä koetoimitsija ja minulla on n. 15 vuoden harrastustausta palvelus- ja pelastuskoirien kouluttamisesta ja niillä kilpailemisesta. Tietoani päivitän vuosittain erilaisilla kursseilla. Omien koirien kouluttamisen lisäksi olen toiminut Kuopion pelastuskoirat ry:n yhtenä koulutusohjaajana vuodesta 2006. Yhdistyksessä olen pelastuskoiraryhmän vetäjänä ja ohjaan koirakoita myös tottelevaisuus-, jälki- ja hakuharjoituksissa. Omilla koirillani olen kilpaillut vuosien varrella palveluskoirien jälkikokeissa avoimessa luokassa ja hakukokeissa voittajaluokassa. Kilpailupuolella menestystä on tullut mm. pelastuskoirien joukkue SM- kilpailuissa, kun joukkueemme Pohjois- Savon Pelastuskoirat voitti SM- kultaa vuonna 2013. Olin myös koirani kanssa varakoirakkona pelastuskoirien MM-kilpailujen Suomen joukkueessa vuonna 2014. Viimeisin, nyt jo edesmennyt koirani oli viranomaistasontarkastettu pelastuskoira ja sen kanssa olin vapaaehtoisen pelastuspalvelun koirahälytyskortilla.

Studio Karvakorvat Tmi

Studio Karvakorvat on ammattitutkinnon suorittaneen trimmaajan pyörittämä yritys Rautalammilla, joka tarjoaa koirien pesu- ja trimmauspalvelujen lisäksi koirien koulutus- ja ulkoilutuspalveluja. Liikkeessä on myynnissä laadukkaat lemmikkien ruuat sekä tarvikkeet ja toimintaan kuuluu myös tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Yritys on perustettu vuonna 2015 Kuopiossa ja muuttanut toimintansa tammikuussa 2017 Suonenjoelle ja tästä edelleen Rautalammille loka-marraskuun vaihteessa 2018.

Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu toimia kunkin eläinyksilön ehdoilla. Käsittelen eläimiä rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Eläinten ohjaamisessa käytän positiivisen vahvistamisen keinoja. Käytän mm. makupaloilla palkkaamista vahvistamaan koiran oikeaa käytöstä. Myös tarttuvien tautien leviämisen ehkäiseminen on tärkeää ja siksi trimmausvälineet, pöydät ja tilat puhdistetaan jokaisen asiakkaan välissä.

Tuotemyynnissä panostan laadukkaisiin, keskihintaisiin tuotteisiin ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuuteen. Liikkeessäni on myynnissä laadukkaita, keskihintaisia kotimaisia ja ulkomaisia tuotteita. Yrityksen palveluihin kuuluu myös tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon.

Neuvon mielelläni asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja esimerkiksi ruokinnallisten ongelmien ratkomisessa.

 

Tervetuloa palveltavaksi – Mari