Yrittäjä Mari Kaislasuo

 

Olen suorittanut Ylä- Savon ammattiopistossa eläintenhoitajan ammattitutkinnon erikoistumisalana eläinten trimmaus ja valmistunut helmikuussa 2015. Opintojen aikana monet koirarodut ja niiden trimmaus tulivat tutuiksi. Tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa opetettiin trimmauksen lisäksi eläinten hyvinvointiin liittyviä asioita, kuten mm. välinehuolto ja puhtaanapito, ruokinta, eläintautien leviämisen ennalta ehkäiseminen ja ensiapu.

Ennen trimmausalan opintoja olin jo trimmannut suursnautsereita harrastusmielessä noin 15 vuoden ajan. Yrittäjänä aloitin alan opintojen yhteydessä keväällä 2014 harjoitusyrityksellä ja toiminimen Studio Karvakorvat perustin valmistuttuani.

Olen Palveluskoiraliiton hyväksymä koulutusohjaaja ja minulla on n. 20 vuoden harrastustausta palvelus- ja pelastuskoirien kouluttamisesta ja niillä kilpailemisesta. Omien koirien kouluttamisen lisäksi olen toiminut Kuopion pelastuskoirat ry:n yhtenä koulutusohjaajana vuosina 2006-2017. Yhdistyksessä olen ollut pelastuskoiraryhmän vetäjänä ja ohjannut koirakoita myös tottelevaisuus-, jälki- ja hakuharjoituksissa. Omilla koirillani olen kilpaillut vuosien varrella palveluskoirien jälki- ja hakukokeissa. Kilpailupuolella menestystä on tullut mm. pelastuskoirien joukkue SM- kilpailuissa, kun joukkueemme Pohjois- Savon Pelastuskoirat voitti SM- kultaa vuonna 2013. Olin myös koirani kanssa varakoirakkona pelastuskoirien MM-kilpailujen Suomen joukkueessa vuonna 2014. Edellinen koirani oli viranomaistasontarkastettu pelastuskoira ja sen kanssa olin vapaaehtoisen pelastuspalvelun koirahälytyskortilla. Nykyisen nuoren suursnautserini kanssa harrastan näyttelyitä ja treenaamme myös tottelevaisuutta ja jälkeä. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa pääsemme osallistumaan myös palveluskoirien jälkikokeisiin 🙂

Studio Karvakorvat Tmi

Studio Karvakorvat tarjoaa koirien pesua ja trimmausta Rautalammilla ammattitaidolla. Lisäksi myymme laadukkaita lemmikkien ruokia ja tarvikkeita myymälässämme sekä verkkokaupassamme. Verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu. Toimintaan kuuluu myös tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Yritys on perustettu vuonna 2015 Kuopiossa ja muuttanut toimintansa tammikuussa 2017 Suonenjoelle ja tästä edelleen Rautalammille loka-marraskuun vaihteessa 2018.

Yritykseni toimintaperiaatteisiin kuuluu toimia kunkin eläinyksilön ehdoilla. Käsittelen eläimiä rauhallisesti ja johdonmukaisesti. Eläinten ohjaamisessa käytän positiivisen vahvistamisen keinoja. Käytän mm. makupaloilla palkkaamista vahvistamaan koiran oikeaa käytöstä. Myös tarttuvien tautien leviämisen ehkäiseminen on tärkeää ja siksi trimmausvälineet, pöydät ja tilat puhdistetaan jokaisen asiakkaan välissä. Kotitrimmaukset ja pesut teen kaikille koiraroduille. Näyttelytrimmaukset onnistuvat seuraaville roduille: Erikokoiset snautserit, Irlanninterrieri, kk mäyräkoira, kultainen noutaja, australianpaimenkoira, parsonrussellinterrieri ja jackrussellinterrieri.

Tuotemyynnissä panostan laatuun ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuuteen. Myymälän tuotteet ovat myös tilattavissa kätevästi yrityksen verkkokaupasta, jossa on valittavissa postitus, nouto tai tuotteiden kuljetuspalvelu Rautalammilta Suonenjoelle ja Kuopioon. Kysy rohkeasti lisää puhelimitse, viestillä tai s-postilla!

Neuvon mielelläni asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa ja esimerkiksi ruokinnallisten ongelmien ratkomisessa.

 

Tervetuloa palveltavaksi – Mari