Ale!

Dr.John Puppy 2kg, Parasta ennen 9/22

Varasto loppu

Kuivaruoka, 4vko-12kk ikäiset pennut, imettävät nartut, toy-kokoiset aikuiset koirat

5,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 0719-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Dr.John Puppy on tasapainoinen täysravinto 4 vk-12 kk ikäisille pennuille sekä imettäville nartuille. Sopii myös aikuisille toy- kokoisille koirille. Resepti on tarkasti laadittu, ottaen huomioon kaikki pennun erityisvaatimukset. Sisältää optimoidun määrän kala- ja pellavaöljystä saatavia omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, mitkä tukevat pennun aivojen kehitystä ja oppimista, ja ovat tärkeitä ihon ja turkin hyvinvoinnille.

Koostumus

Siipikarjanliha (50% kanaa), vehnä, liha (nauta/sika), öljyt ja rasvat (lohiöljy min. 0,7%), FOS, kasvikset, kivennäiset, vitamiinit. Proteiini 27%, rasva 15%.

Dr. John on erittäin maistuva täysravinto, missä on erinomainen hinta-laatusuhde. Syöttämällä koirallesi Dr. Johnia varmistat, että se saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa jokaisessa elämänsä vaiheessa. Ravintoaineiden laatu ja tasapainoisuus ovat Dr. Johnille tärkeitä. Tavoite on, että jokainen säkki on tasalaatuista ja maittavuus vastaa asiakkaiden odotuksia. Tavoitteen saavuttamiseksi jokaisen valmistuserän laatu tarkastetaan. Kaikki raaka-aineet tulevat tarkasti valituilta, laatustandardit täyttäviltä toimittajilta. Vähintään 85 % raaka-aineista on brittiläisiltä toimittajilta. Dr.John ruokien kaikki liha on ihmisravinnoksi soveltuvaa.

Tuotteisiin on lisätty koirien terveyttä tukevia aineita, kuten glukosamiinia sekä kondroitiinisulfaattia tukemaan nivelten hyvinvointia, tärkeitä rasvahappoja, frukto-oligosakkaridia, laadukkaita yrttejä, sekä yucca-uutetta vähentämään ulosteen hajua. Dr. John ruoat valmistaa englantilainen Gilbertson&Page, joka on valmistanut koiranruokia vuodesta 1873. Tuotteiden erinomaisen laadun ja toimivuuden ansiosta yhtiö on markkinajohtaja Iso-Britanniassa. Sille on myönnetty Englannin kuningattaren vaakuna sekä kansainvälinen laatustandardi ISO9001:2000.

Ruokkiessasi lemmikkisi Dr.John tuotteilla, tarjoamme sinulle etuna 1 pussin ostettuasi 10 pussia. Veloituksetta annettava tuote on edullisin ostetuista. Etu on voimassa 12kk ensimmäisestä ostosta.